Reserveren? Boek nu!

Ligging

De urbanisatie La Perla de la Bahia ligt in Andalusië, in Casares Costa, direct aan het strand, halverwege Marbella en Gibraltar. De Costa del Sol, ook wel de Costa del Golf genoemd, is vooral bekend om haar fijne klimaat en de tientallen golfbanen. La Perla de la Bahia ligt midden tussen al die golfbanen.

Wanneer u vanuit de luchthaven Malaga naar Gibraltar rijdt, passeert u Estepona en laat u het meer toeristische gedeelte van de Costa del Sol achter u. Het beste vliegt up op Malaga. In plaats hiervan treft u natuurlijke stranden aan en een bijna onbedorven achterland. Beneden het oude, witte dorp Casares, ligt La Perla de la Bahia. Gelegen tussen de tweelingbaaien van La Paloma en Playa Ancha, waarvan de laatste de Europese blauwe vlag heeft voor de helderheid van het water en het strand als ook voor de veiligheid.
Het dichtst bijzijnde, nog authentieke Spaanse dorp is Sabinillas op 2 km. afstand.
Sabinillas beschikt over een fraaie boulevard met echt Spaanse restaurants, waar u onder andere heerlijk vis kunt eten, terwijl u uitkijkt over het strand, de zee en de vissersboten. U kunt ook heerlijk vanaf het appartement over het strand en de boulevard naar Sabinillas lopen.

In Sabinillas zijn verschillende winkels en meerdere supermarkten waar u uw boodschappen kunt doen. Estepona is de dichts bijzijnde “grote” stad en beschikt over een mooie jachthaven en een authentiek centrum.

Foto's
Omgeving
Contact

Heeft u vragen of opmerkingen over het penthouse?

Neem contact met ons op via ons contactformulier.