Reserveren? Boek nu!

Excursiemogelijkheden

Andalusië is een prachtige provincie waarin cultuur en natuur samensmelten tot een toeristisch paradijs. De wat verder gelegen steden Cordoba, Granada en Sevilla zijn uniek, doch ook het dichterbij gelegen Malaga heeft zijn charme met fascinerende musea, expositiecentra, kunstgalerieën en tapasbars. En met de nieuwe snelweg is Jerez ook binnen 1,5 uur bereikbaar.
Ronda is een zeer bijzondere stad in de bergen en een bezoek zeker waard (ca. 1 uur rijden). Casares is één van de prachtige witte dorpen die Andalusië rijk is en ligt op ongeveer 15 minuten rijden. Zelf ben ik helemaal enthousiast voor een dagexcursie naar Garganta del Chorro en El Torcal en te wandelen over de Camenito del Rey de Ardales. Een pad van 3 kilometer, maximaal een meter breed en 100 meter boven de rivier El Chorro, tegen de rotswanden aan.
Gibraltar is slechts op 40 km. afstand. En binnen een half uur, zit u op de boot naar Marokko.

Zeer bekend in Zuid Spanje zijn de markten. Die van Sabinillas op zondag (3 minuten rijden) en die van Puerto Banús (20 minuten rijden) op zaterdag zijn de bekendste.

Marbella is natuurlijk ook zeker een bezoek waard, overdag vanwege de fraaie winkels, ’s avonds en/of ’s nachts vanwege de talrijke bars en restaurants. Deze laatste vind u overigens ook wat dichterbij in Puerto Banús (20 minuten rijden), Estepona (10 minuten rijden) of Puerto de la Duquesa (5 minuten) rijden.

Jachthavens zijn er in dit gebied volop. Wij noemen u die van Puerto la Duquesa, Estepona en Puerto Banús.

Foto's
Omgeving
Contact

Heeft u vragen of opmerkingen over het penthouse?

Neem contact met ons op via ons contactformulier.